Category: Uncategorized


28 Oct

Acces Direct 28 octombrie 2014 Antena 1

Scris de

Acces directEmisiunea prezentata de Simona Gherghe in care sunt comentate si analizate toate probleme,certurile si neintelegerile vedetelor,locul in care se afla adevarul doar la Acces Direct.
Iubitul secret al Oanei Lis este hotarat si absolut sigur ca vrea sa prezinte inregistrari video in care se afla in compania Oanei Lis.Oare asta va fi sfarsitul intregii povesti?Ce se va intampla puteti urmarii doar la Acces Direct live.
Daca ai ratat editia Acces Direct din 28 Octombrie 2014 pe Antena 1 o poti urmarii in reluare pe tvonline123.info.

15 Aug

Fostul soţ al Mălinei Olinescu are un business uimitor! Este singurul român care face asta în întreaga lume

Scris de

Fostul soţ al Mălinei Olinescu are un business uimitor! Este singurul român care face asta în întreaga lumeClăparul Dan Stesco, fostul soţ al regretatei Mălina Olinescu, are un business uimitor! Fostul membru al trupei Compact este singurul român care vinde sunete în întreaga lume şi este unul din principalii inventatori de sounduri ai unuia dintre cei mai mari producători de clape-Korg din Japonia.
Dan, fosta mare dragoste a Mălinei Olinescu, solista care, în urmă cu trei ani, şi-a pus capăt zilelor, aruncându-se în gol de la balconul apartamentului său, se bucură de recunoaştere internaţională, pe plan muzical: “Am început să vând sunete pentru că am primit numeroase solicitări de peste hotare. Am lucrat pentru oameni din întreaga lume, pe lângă Europa şi America de Sud şi de Nord, am avut solicitări din Singapore, Trinidad, Rusia şi chiar din India. Din păcate, nu pot fi uşor protejate de copyright, dar am observat că utilizatorii de peste hotare au un respect înnăscut pentru munca de calitate şi plătesc în loc să copieze”, ne-a declarat românul de ale cărui produse de sound se bucură muzicieni consacraţi din întreaga lume.
De când a plecat din trupa Compact, Dan nu a renunţat la concerte şi mai cântă ocazional cu legendarele formaţii Basorelief şi Asha.

sursa:libertatea.ro

Articol in: Uncategorized

Etichete: , ,

29 Aug

Mireasa pentru fiul meu 29 august 2013 Antena 1

Scris de

Mireasa pentru fiul meuDoar doua zile au mai ramas pana iti vei lua ramas bun de la concurentii acestui sezon Mireasa pentru fiul meu.Atat de la ora 12:00, cat si de la ora 14:00, Andrei va incerca sa afle la Mireasa pentru fiul meu in direct toate amanuntele ce nu au fost spuse in timpul competitiei.Nu rata asadar Mireasa pentru fiul meu in reluare.

Articol in: Uncategorized

05 Mar

MasterChef 5 martie 2013 Pro Tv

Scris de

MasterchefPrinde din nou gustul competitiei in aceasta seara la debutul noului sezon MasterChef.Bucatari amatori vor incerca sa isi demonstreze talentul in fata celor 3 membrii ai juriului pentru a ajunge la marele premiu de 50 000 de euro.Urmareste MasterChef 5 martie 2013 pentru a vedea imagini din timpul preselectiilor si cine vor fi cei care merg mai departe in acest sezon Mai mult

24 Ian

Acces direct 24 ianuarie 2013 Antena 1

Scris de

Acces directTalk show-ul Acces direct te asteapta si in aceasta dupa-amiaza cu o editie senzationala.Stiri calde din viata vedetelor sunt prezentate si dezbatute la Acces direct 24 ianuarie 2013.Cine sunt cei care au intrat de aceasta data in vizorul presei descoperi la Acces direct live, iar daca ai ratat emisiunea transmisa de Antena 1, tvonline iti pune la dispozitie Acces direct 24 ianuarie 2013 in reluare Mai mult