Category: Filme Cinema


06 Noi

Northmen:A Viking Saga 14 noiembrie 2014

Scris de

northmen a viking sagaSaga vikingilor
Cu:Tom Hopper,Ed Skrein
Gen film:Acţiune,Aventuri
Un grup de războinici vikingi este părăsit pe un teritoriu inamic după ce nava li se scufundă din cauza unei teribile furtuni.
Calatoria lor se va dovedi a fi una foarte cruda,deorece un dusman de moarte trimite cei mai buni soldati pentru a fi sigur ca scapa definitiv de ei.
Premiera filmuui are loc pe 14 noiembrie 2014,pana atunci puteti urmari trailer-ul filmului Saga vikingilor pe tvonline123.info.

05 Noi

Jessabelle 28 noiembrie 2014

Scris de

jessabelleJessabelle
Cu:Joelle Carter,Mark Webber,Sarah Snook
Gen film:Horror,Thriller
Regizorii filmelor Paranormal Activity si Insidious revin cu un film nou despre povestea cu fantome a lui Jessabelle.Fata intorcandu-se in Louisiana cu gandul de a se recupera dupa un tragic accident de masina are parte de chinuri groaznice venite din partea unui spirit.
Premiera filmului:28 noiembrie 2014
Pana la data premierii puteti viziona trailer-ul filmului Jessabelle pe tvonline123.info.

04 Noi

The Penguins of Madagascar 28 noiembrie 2014

Scris de

the penguins of madagascar„Pinguinii din Madagascar”
Cu:Tom McGrath,Benedict Cumberbatch,John Malkovich,Andy Richter,Chris Miller
Gen film:Animaţie,Aventuri,Comedie,Familie

Pinguinii au fost unii dintre cele mai populare personaje ale serei animate Madagascar,iar acum a venit momentul sa fie ei insusi eroii propiului film.
Premiera filmului Pinguinii din Madagascar are loc pe data de 28 noiembrie 2014,pana atunci putetu urmarii trailer-ul pe tvonline123.info.

27 Oct

Deux jours,une nuit 21 noiembrie 2014

Scris de

deux jours une nuitDouă zile,o noapte…se numeste filmul ce urmareste povestea Sandrei,aceasta fiind o adolescenta care are termen un weekend pentru a le putea convinge pe colegele sale sa renunte la bonusuri ca ea sa isi poata pastra in continuare serviciul.
Regia:Luc Dardenne,Jean-Pierre Dardenne
Cu:Pili Groyne,Marion Cotillard,Fabrizio Rongione,Catherine Salée
Gen film:Dramă
Pana la premiera filmului „Deux jours,Une nuit” care este pe 21 noiembrie in ecanele din cinematografe ,puteti urmarii trailer-ul pe tvonline123.info.

25 Oct

Kreuzweg 7 noiembrie 2014

Scris de

kreuzweg„Patimile Mariei”..un film in care familia Mariei face parte din comunitatea catolica,ea isi duce viata zilnica in lumea moderna,dar stie ca viata ei ii apartine lui Iisus.
Genul filmului:Drama
Cu:Lucie Aron,Anna Brüggemann,Michael Kamp,Moritz Knapp,Lea van Acken.
Premiera filmului: 07 noiembrie
Pana la premiera filmului „Kreuzweg” puteti urmarii trailer-ul pe tvonline123.info.

24 Oct

Magic in the Moonlight 14 noiembrie 2014

Scris de

magic in the moonlightMagicianul chinez Wei Ling Soo se bucură de o mare popularitate pe scenele lumii,dar puţini ştiu că el este doar un personaj interpretat de arogantul Stanley Crowford, un britanic scorţos cu o părere excelentă despre sine in Magic in the Moonlight.
Genul filmului:Comedie,Dramă
Cu:Emma Stone,Colin Firth,Marcia Gay Harden,Jacki Weaver
Premiera filmului mult asteptat are loc pe data de 14 noiembrei 2014 in cinematografe,pana atunci puteti urmarii trailer-ul filmului Magic in the Moonlight pe tvonline123.info.

23 Oct

The Good Lie 14 noiembrie 2014

Scris de

the good lieUn grup de războinici vikingi este părăsit pe un teritoriu inamic după ce nava li se scufundă din cauza unei teribile furtuni.Eroii au o singură şansă,retragerea într-o aşezare a semenilor lor,Danelag,doar că drumul spre aceasta trece printr-o regiune necunoscută.
Genul filmului: Acetiune , Aventura
Cu:Tom Hopper,Ed Skrein
Premiera filmului The Good Lie are loc pe 14 noiembrie 2014 in cinematografe,pana atunci puteti urmarii trailer-ul filmului doar pe tvonline123.info.