Tagged: Te cunosc de undeva


15 Noi

Te cunosc de undeva 15 noiembrie 2014 Antena 1

Scris de

Te cunosc de undevaEmisiune jurizată de Ozana Barabancea,Aurelian Temişan,Andreea Balan şi Andrei Aradits,în care vedetele devin de nerecunoscut,dând viaţă unor pesonalităţi din lumea muzicii.Concurenţii vor avea parte de machiaje spectaculoase la Te cunosc de undeva sambata 15 noiembrie.
Urmariti Te cunosc de undeva 15 noiembrie 2014 in reluare pe tvonline123.info.

11 Oct

Te cunosc de undeva 11 octombrie Antena 1

Scris de

Te cunosc de undevaConcurentii de la Te cunosc de undeva lupta in fiecare editie pentru premii in bani,dar si pentru un mare premiu,castigat in marea finala.
Cei opt concureaza in fiecare saptamana unii impotriva celorlalti pentru a convinge juriul si publicul ca pot intra in pielea unor artisti deopotriva din tara noastra si strainatate.
Concurentii de la „Te cunosc de undeva” pe Antena 1 primesc in fiecare editie a show-ului un punctaj, iar la final se intocmeste un clasament in functie de punctajele obtinute de fiecare.
Puteti urmarii in reluare emisiunea Te cunosc de undeva pe tvonline123.info.

17 Mai

Te cunosc de undeva 17 mai 2014 Antena 1

Scris de

Te cunosc de undevaInca un sezon Te cunosc de undeva a ajuns la sfarsit, urmand ca in aceasta seara de la ora 20:30 sa aiba loc marea finala.Finalistii care au ajuns pana aici se vor lupta pentru ultima data in deghizari la Te cunosc de undeva 17 mai 2014.Pentru a descoperi cine este castigatorul, chiar daca ai ratat editia de pe Antena 1, urmareste Te cunosc de undeva 17 mai 2014 in reluare.