Tagged: sunete


15 Aug

Fostul soţ al Mălinei Olinescu are un business uimitor! Este singurul român care face asta în întreaga lume

Scris de

Fostul soţ al Mălinei Olinescu are un business uimitor! Este singurul român care face asta în întreaga lumeClăparul Dan Stesco, fostul soţ al regretatei Mălina Olinescu, are un business uimitor! Fostul membru al trupei Compact este singurul român care vinde sunete în întreaga lume şi este unul din principalii inventatori de sounduri ai unuia dintre cei mai mari producători de clape-Korg din Japonia.
Dan, fosta mare dragoste a Mălinei Olinescu, solista care, în urmă cu trei ani, şi-a pus capăt zilelor, aruncându-se în gol de la balconul apartamentului său, se bucură de recunoaştere internaţională, pe plan muzical: “Am început să vând sunete pentru că am primit numeroase solicitări de peste hotare. Am lucrat pentru oameni din întreaga lume, pe lângă Europa şi America de Sud şi de Nord, am avut solicitări din Singapore, Trinidad, Rusia şi chiar din India. Din păcate, nu pot fi uşor protejate de copyright, dar am observat că utilizatorii de peste hotare au un respect înnăscut pentru munca de calitate şi plătesc în loc să copieze”, ne-a declarat românul de ale cărui produse de sound se bucură muzicieni consacraţi din întreaga lume.
De când a plecat din trupa Compact, Dan nu a renunţat la concerte şi mai cântă ocazional cu legendarele formaţii Basorelief şi Asha.

sursa:libertatea.ro

Articol in: Uncategorized

Etichete: , ,