Tagged: emisiuni acasa tv


22 Ian

Cancan TV 22 ianuarie 2013 Acasa TV

Scris de

Cancan TVIncepand cu ora 22:00 ai intalnire cu Ilinca Vandici si Adrian Artene la Cancan TV live.Principalul subiect de discutie la Cancan TV 22 ianuarie 2013 va fi Bianca Dragusanu.Daca a fost sau nu ceruta de sotie vedeta descoperi urmarind Cancan TV online chiar de la aceasta pentru ca va veni pentru prima data alaturi de Victor Slav sa dea declaratii referitoare la presupusa lor relatie.

Articol in: Emisiuni TV

Etichete: ,

29 Dec

Povestiri adevarate 29 decembrie 2012 Acasa TV

Scris de

Povestiri adevarateEmisiunea Povestiri adevarate vin in aceata dupa-amiaza mai aproape de sufletele telespectatorilor incepand cu ora 16:30.Oana Ionita iti va impartasia din magia sarbatorile petrecute alaturi de familia sa la Povestiri adevarate 29 decembrie 2012.Tot astazi vei asista la Povestiri adevarate la goana dupa cadouri a Lorei si a sotului sau, dar vei avea parte si de un scurt istoric al celor mai neasteptate divorturi ale anului ce se apropie de sfarsit.

15 Dec

Povestiri adevarate 15 decembrie 2012 Acasa TV

Scris de

Povestiri adevarateO noua editie speciala a emisiunii Povestiri adevarate isi are startul in aceasta dupa-amiaza de la ora 16:30, pe Acasa TV.Irina Loghin vorbeste in exclusivitate la Povestiri adevevarate 15 decembrie 2012 despre legatura ei cu Fuego si cat de apropiati sunt.Daca vrei sa afli totul despre acest suiect, dar si altele, vizioneaza Povestiri adevarate online pe tvonline123.info.

03 Dec

Cancan TV 3 decembrie 2012 Acasa TV

Scris de

Ilinca Vandici si Adrian Artene iti dau intalnire incepand cu ora 22:00 pe Acasa TV, unde ai ocazia sa urmaresti emisiunea Cancan TV in direct.
Un bine cunoscut cantaret de muzica populara este acuzata la Cancan TV 3 decembrie 2012 ca si-ar fi tratat inuman sotia si copiii.Despre cine este vorba vezi doar la Cancan TV online pe tvonline123.info.

Articol in: Emisiuni TV

Etichete: ,

26 Noi

Cancan TV 26 noiembrie 2012 Acasa TV

Scris de

Pe Acasa TV ti se pregateste in aceasta seara incepand cu ora 22:00 o noua editie Cancan TV, prezentata in direct de Ilinca Vandici si Adrian Artene.Un scandal de proportii a luat nastere in lumea manelistilor, Florin Salam fiind acuzat ca ar fi pus sa fie mutilata o persoana.Victima, dar si cantareata Denisa spun adevarul la Cancan TV 26 noiembrie 2012.

Articol in: Emisiuni TV

Etichete: ,