Diferenţe colosale între salariile vedetelor!

Scris de · 4 septembrie 2014

Diferenţe colosale între salariile vedetelor!Producătorii Antenei 1 se pregătesc să înceapă noul sezon în forţă. Aflată la a patra ediţie, emisiunea “X-Factor” rămâne cap de afiş şi revine cu Ştefan Bănică, Delia şi Horia Brenciu la masa juraţilor. Cu toate acestea, cireaşa de pe tort a toamnei este show-ul “Dansez printre vise”, care, deşi prezentat de veterana Mihaela Rădulescu şi de mai tânărul Victor Slav, este codaş la capitolul buget pentru salariile starurilor.
Proaspăt racolat din PRO TV, “băiatul de la Meteo”, cum este cunoscut Victor Slav, a bătut palma cu postul din Băneasa. Dacă în Pache Protopopescu primea lunar 2.800 de euro doar ca să citească prognozele de pe prompter, la Antenă se poate lăuda că a dat lovitura.

2.500 de euro va încasa fostul soţ al Biancăi Drăguşanu pentru fiecare ediţie a noului show “Dansez printre vise”, susţin surse de încredere din trust. Deşi nu pare o sumă mică, devine modică în comparaţie cu bugetele rezervate vedetelor angrenate în proiectul “X-Factor”.

Mihaela şi Bănică, din nou împreună
Potrivit informaţiilor noastre, Delia e considerată campioana încasărilor în post, cu 20.000 de euro pentru fiecare ediţie jurizată, adică 80.000 de euro pe lună! Deşi e vedetă cu state vechi şi reputaţie de divă, nici Mihaela Rădulescu nu se bucură de o remuneraţie spectaculoasă.

Se pare că salariul ei se ridică puţin peste cel al partenerului de platou, Victor Slav, dar nu depăşeşte 4.000 de euro pe ediţie. Iar noul contract vine la pachet cu o situaţie… incomodă. Semnându-l, Mihaela devine colegă cu fostul ei soţ, Ştefan Bănică jr şi personajul-cheie pe care toamna îl va aduce în grila postului.

Cei doi au fost căsătoriţi timp de cinci ani, iar divorţul a venit cu zvonuri de infidelitate şi violenţă conjugală, pe care, ulterior, ea le-a negat. Căsătoria artistului cu Andreea Marin a adâncit şi mai tare prăpastia dintre ei. Acum, se pare, a venit momentul să îngroape securea războiului.

Cruduţa revine din toamnă ca dansatoare!
Odată stabiliţi juriul şi prezentatorii, formatul “Dansez printre vise” are nevoie şi de dansatori, vedete şi profesionişti. Diana Munteanu Niculescu şi Oana Zăvoranu au fost primele anunţate oficial ca făcând parte din echipă.

Cele două şi partenerii lor se vor înfrunta în ring cu o pereche redutabilă: Daniela Crudu (foto) şi profesionistul Bogdan Boantă. Dar negocierile continuă… Printre numele vehiculate se numără Vica Blochina, Vladimir Drăghia şi Bianca Rus.

sursa:libertatea.ro

Articol in: Stiri mondene

Etichete: , ,


Adauga un comentariu la Diferenţe colosale între salariile vedetelor!