ANDRA, la UN PAS DE LEŞIN, pe scenă, LA SIBIU! VEDETA ARE PROBLEME

Scris de · 19 septembrie 2014

ANDRA, la UN PAS DE LEŞIN, pe scenă, LA SIBIU! VEDETA ARE PROBLEMESlăbită, răcită şi obosită. Aşa şi-a făcut apariţia Andra, pe scena galei Media Music Awards, de la Sibiu. Epuizată din cauza concertelor şi cu simptomele unui început de răceală, cântăreaţa a fost la un pas de leşin la premii.
Îmbrăcată elegant, dar cu un zâmbet reţinut şi o privire timidă, Andra a încercat să nu le arate fanilor faptul că nu are o stare tocmai bună. Vedeta şi-a făcut apariţia la braţul unui membru al echipei ei, care i-a fost punct de sprijin pe aproape întreaga perioadă cât a stat pe covorul verde, la fotografii, fiind la un pas să se prăbuşească.

Câteva ore mai târziu, vedetei i s-a înmânat premiul „Fast Like Award”, artista fiind desemnată şi votată favorita publicului, dintr-un total de 55 de artişti, iar cu puţin înainte de miezul nopţii, aceasta a trebuit să urce pe scenă pentru a cânta. Deşi a glumit cu fanii, a cântat şi a făcut un show complet, nimeni nu bănuia cât de rău se simte, din cauza epuizării şi a răcelii, cântăreaţa.

„Andra nu se simte prea bine. Are o stare de slabiciune si se pare ca o paste o gripa. E si foarte obosita. Nu are stari febrile, nu. Dar la Sibiu tot a venit. Nu avea cum sa lipseasca, sa-si dezamageasca fanii care au ales-o si au votat-o ca favorita”, a declarat tatăl Andrei, conform bzi.ro.

sursa:libertatea.ro

Articol in: Stiri mondene

Etichete: , ,


Adauga un comentariu la ANDRA, la UN PAS DE LEŞIN, pe scenă, LA SIBIU! VEDETA ARE PROBLEME